İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Tamer Kıran, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

WISTA Türkiye, denizcilik sektörünü uluslararası konferansta bir araya getirdi WISTA Türkiye, denizcilik sektörünü uluslararası konferansta bir araya getirdi

"1 Mayıs, tüm dünyada emek ve dayanışma günü olarak kutlanmaktadır. Toplumsal refahı artırmanın yolu üretimden geçmektedir. İşçi ve işveren de, üretimin vazgeçilmez unsurlarıdır. Ülkemizin büyüyüp, kalkınarak dünyanın önde gelen ülkeleri arasına girme hedefine ancak işçi-işveren arasındaki uyumu sağlayarak ulaşabiliriz.

 

Günümüzde tüm dünyayı etkisi altına alan dijitalleşme ve yeni teknolojiler çalışma hayatını da yakından ilgilendirmektedir. Bir yandan çalışanlarımızın haklarını koruyup, çalışma koşullarını geliştirirken, diğer yandan en değerli hazinemiz olan insan kaynağımızın yetenek ve becerilerini yükseltmek öncelikli hedefimiz olmalıdır.

 

Bu vesileyle Dünyayı bir yılı aşkın süredir etkisi altına alan Covid-19 salgınına karşı fedakârca mücadele veren sağlık çalışanlarımızın yanı sıra tedarik zincirinin bozulmaması ve insanların elzem ihtiyaçlarının karşılanması noktasında mesai harcayan denizcilik, lojistik ve diğer tüm sektörlerdeki işçilerimize şükranlarımı sunuyorum.

 

Tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü en içten dileklerimle kutluyor, bu günün toplumsal barışa, sosyal dayanışmanın geliştirilmesine fırsat ve vesile olmasını temenni ediyorum."

 

7DENİZ 

 

Editör: Haber Merkezi