İMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkanımız Tamer Kıran ve çalışma arkadaşları, şube ziyaretleri kapsamında gittiği Ege Bölgesi’nde ikinci günde de İzmir üyeleri ile kahvaltı da bir araya gelip toplantı yaptı. Sektörü ileriye götürebilmek için çalışmalarını titizlikle yürüten Başkan Kıran ve çalışma arkadaşları üyelerin sıkıntılarını dinledi, çözüm için de notlarını aldı.

 

BAŞKAN KIRAN, SEÇİM VAATLERİNİ BİR BİR YERİNE GETİRİYOR

IMEAK DTO Başkanı Tamer kıran seçim sürecinde vaatlerini bir bir yerine getirmeye başladı... "Seçim döneminde kazanırsam yönetim kurulumla şube meclis toplantıralarına katılarak üyelerimizin sorunlarına yerinde dinleyip çözüm bulmaya çalışacağız" mottosuyla hareket eden Başkan Kıran, seçim öncesi verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor. Başkan Kıran, sektörün bir aile olduğunu, seçim döneminin geride kaldığını, şimdi iş yapmak gerektiğini ve seçimin kazananının sadece sektör olduğunu ifade etti.

Kayıp mürettebatın ailelerinden 'ihmaller araştırılsın' çağrısı Kayıp mürettebatın ailelerinden 'ihmaller araştırılsın' çağrısı

 

İLK DURAK İSKENDERUN, İKİNCİ DURAK İZMİR VE ALİAĞA ŞUBELERİ OLDU

Çalışkanlığı ile sektörde taraflı tarafsız herkesten tam not alan IMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, ilk gezisini İskenderun DTO Şubesi'ne gerçekleştirdi. IMEAK DTO'nun çalışkan başkanı Kıran ikinci ziyaretini, İzmir, Aliağa DTO şubelerine gerçekleştirdi. Ziyaretlerin sektör ve oda adına son derece önemli olduğunun altını çizen başkan Kıran, ziyaretlere devam edileceğini ve seçimde verdikleri tüm vaatleri yerine getireceklerini özenle vurguladı.

 

BAŞKAN KIRAN'DAN BİRLİK MESAJI

Birlik olmanın sektör açısından son derece önemli olduğunu aktaran Başkan Kıran, sektör içerisinde çok ciddi çalışmaların yapıldığını, bu çalışmaların ülkemize katma değer olarak geri döndüğünü sözlerine ekledi.

BAŞKAN KIRAN'IN PROGRAMI

IMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran ve ekibinin programı şu şekilde gerçekleşti:

1 Şubat 2019, Cuma

AliağaÜyeleri ile toplantı, Ardından Aliağa Şube Ziyareti. Cuma namazının ardından Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ı makamında ziyaret. Aliağa Ticaret Odası Başkanı Ömer Ertürk’ü makamında ziyaret. TÜPRAŞ Genel Müdürü Arda Yıldırım’ı Ziyaret... Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Önal’ı Ziyaret. TCEGE Konteyner Terminal İşletmeleri A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Bosna veTicaret Müdürü Gül Diril Saracoglu’nu ziyaret.
 
2 Şubat 2019, Cumartesi                         
Kahvaltı&İzmirÜyeleri iletoplantı. Lucien Arkas'ı ziyaret... Ardından Kuşadası transferi ve Kuşadası Üyeleri iletoplantı&Öğle yemeği.
 
KATILIMCI LİSTESİ
Aliağa DTO şube ziyareti katılımcı listesi şu şekilde oldu:
 
1 Tamer Kıran İMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkanı 
2 Şadan Kaptanoğlu Dikici İMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı  
3 Başaran Bayrak İMEAK DTO Yönetim Kurulu Üyesi 
4 Burak Akartaş İMEAK DTO Yönetim Kurulu Üyesi 
5 Arif Kenan Türkantos İMEAK DTO Meclis Başkan Yardımcısı 
6 Emin Eminoğlu İMEAK DTO Meclis Başkan Yardımcısı 
7 Serhat Barış Türkmen İMEAK DTO Meclis Katip Üyesi 
8 İbrahim Kemal Barış Dillioğlu İMEAK DTO Yönetim Kurulu Üyesi 
9 Murat Kul İMEAK DTO Yönetim Kurulu Üyesi 
10 Kemal Akbaşoğlu İMEAK DTO Yönetim Kurulu Üyesi 
11 Hakan Çendik İMEAK DTO Yönetim Kurulu Üyesi 
12 Mustafa Muhtaroğlu İMEAK DTO Yönetim Kurulu Üyesi 
13 Mustafa Karslıoğlu İMEAK DTO Genel Sekreter Yardımcısı
14 Selin Ertuğrul İMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkanı Asistanı 
15 Cüneyt Yalınkılıç Basın Danışmanı
16Uğur Ekici Basın 
 
7DENİZ

Editör: Haber Merkezi