Denizcilik sektörü, YAF DIESEL ile dünyanın önde gelen Ballast Water Management System üreticisi BSKY işbirliğinde düzenlenen tanıtım toplantısında buluşuyor.

IMO kuralları çerçevesinde gemilerde zorunlu hale gelen Ballast Water Management sistemini hidrosiklon teknolojisi ile buluşturan Çin merkezli BSKY firmasının başmühendisi Bae Chang Hyun ve Yaf Diesel Direktörü Yusuf Kanıcı tarafından verilecek seminer, 15 Şubat 2019 tarihinde, Holiday Inn Tuzla’da saat 16.00 ile 24.00 arasında gerçekleştirilecek.

YAF DIESEL tarafından organize edilen seminer kapsamında, patenti BSKY firmasına ait olan hidrosiklon teknolojisi kullanılarak gerçekleştirilen filtrelemenin geleneksel Ballast Water Management System’leri karşısında sağladığı avantajlar ve yeni sistemin detayları aktarılacak.

Denizcilik sektörünü yoğun ilgi gösterdiği seminerimizde siz basın mensuplarını ağırlamaktan mutluluk duyarız.

 

Tarih: 15 Şubat 2019

Saat: 16.00-24.00

Yer: Holiday Inn Tuzla

 

YAF DIESEL HAKKINDA

YAF Dizel Gemi Yedekleri Dış Tic. Ltd Şti,  2008 yılından beri ana makine, dizel jeneratör, turbocharger, gear box parçaları ikmali ve tamiri alanında İstanbul-Tuzla Tersaneler mevkiinde hizmet vermektedir. İstanbul ofisinin yanı sıra Şangay/Çin ve Busan/Kore`de de ofisleri bulunan Yaf Diesel, sektörde en büyük gemi yedek parça stokuna sahip olan firmalardan biridir.

Çin ve Kore ofislerinde de hızlı bir şekilde yedek parça ikmali yapabilme yeteneğine sahip olan Yaf Diesel, ayrıca NPR JAPAN segmanlarının ve JAPAN DAIDO yataklarının Türkiye bayisidir. Yaf Diesel, deneyimli mühendis kadrosu ve teknik ekibi ile tamir hizmeti de vermektedir.

 

WUXI BRIGHTSKY ELECTRONIC CO, LTD HAKKINDA

1995 yılında konusunda uzman mühendisler tarafından Çin’de 25.000㎡'lik alan içerisinde kurulan BSKY, bugün itibarı ile 62.700㎡'lik Ar-Ge ve üretim tesisine sahip olup gemilerde kullanılmak üzere yangın alarm ve söndürme sistemleri, Voyage data recorder (VDR) ve CO2 ekipmanları üretmektir. Ayrıca okyanuslardaki 4 ana kirlilik kaynağından biri olan Ballast tankı sularının tahliyesinin yol açtığı kirliliği önlemek adına geliştirdikleri Ballast Water Management sistemini üretmektedirler. 

BSKY, kuruluşundan bu yana insanların yaşam ve can güvenliğini korumayı hedeflemiş ve bunun için her zaman kaliteli üretim ve hizmet vermeyi 300’den fazla çalışanı ile beraber ilke edinmiştir.

Gemi boya sektörü envanter ve ruhsatlandırma sıkıntısıyla baş başa Gemi boya sektörü envanter ve ruhsatlandırma sıkıntısıyla baş başa

Editör: Haber Merkezi