Müşterilerine daha sağlıklı ve hızlı hizmet verebilmek için ilk başta 3 tankerlik bir filo kuran, rakiplerinde olmayan bir ilk daha yaparak tüm kargo tanklarını badana çimento yerine coating yaparak son derece hassas ve profesyonel bakımdan geçirip 1 Ocak 2020 de servise başlayan Su Deryası, Marmara Denizindeki gemilerin su ihtiyacının büyük bir bölümünü karşılamayı hedefliyor.

 

Bir kadın girişimci olarak Derya Aytekin, sadece kadınlardan oluşan su tedariki konusunda tecrübeli operasyon ekibini desteklemekte ve her türlü olanağı sağlamakta.

 

 

Mevcut su tedarik firmalarının su fiyatlarını her yıl anlaşarak belli bir seviyeye çıkartmasını kınayan ve KOSDER toplantılarında da bu tip tekelciliğin gündeme gelmesinin ardından böyle bir girişimi olan Derya Aytekin, su tedariki konusundaki bu tekele bir son vererek rekabet ortamının yaratılmasını da sağlamış oldu.

 

 

Koster armatörleri de destek gösterecek’

 

Su Deryası projesinin KOSDER görüşmelerinde ortaya çıkan bir fikirle meydana geldiğini ve sadece KOSDER üyelerinin suyu almalarıyla aylık 15-20 bin tona cok kısa sürede rahatlıkla ulaşılabileceğini belirten Aytekin, “bende armatörüm ve gemilerin R.cost giderlerinden su kaleminin en ufak giderlerden bir tanesi olduğunun bilincindeyim ancak su ikmalini hafife almamak gerektiğini ve aslında olmazsa olmaz kalemlerin başında olduğunu söyleyebilirim. İşte bu zihniyetle Kosder armatörleri olarak tüm alımlarda el birliği ile yaparsak R.Costlarımız düşer” dedi.

 

 

Piyasada güzel bir rekabet yarattık’

 

Şu anda 3 su tankeri ile operasyonlarla ilgili sıkıntı yaşamadıklarının altını çizen Aytekin, şunları söyledi: müşterilerimiz anlık bilgilendirmeden, profesyonel operasyonumuzdan ve hızlı ikmal hizmetimizden memnunlar.

 

Aytekin, "Piyasada çok güzel bir rekabet yarattık. Belki şimdilik kimse farkında değil ama Su Deryası’nın yaptığı indirimle piyasadaki aylık 50 bin tondan su arzını ele aldığımızda sadece Boğazdan geçen gemiler için armatörlerin cebine şimdiden 2 dolardan 100 bin dolarlık bir katkı sağladık” dedi.

 

 

 

 

Denizcilerin terk edilme vakalarındaki artış IMO'nun gündeminde Denizcilerin terk edilme vakalarındaki artış IMO'nun gündeminde

 

 

7DENİZ - ÖZEL

Editör: Haber Merkezi