Modern hayat, stres, sağlıksız yaşam biçimleri infertiliteyi artırsa da çocuk sahibi olmak isteyen çiftlerin bu konuda umudunu yükselten tüp bebek çalışmaları başarılı sonuçlara sahiptir.   Bir yıl boyunca korunmasız ilişkiye girilmesine rağmen gebeliğin oluşmaması halinde kısırlık sorunundan söz edilebilir. Bütün tedavi yöntemlerinin tamamlanmış olmasına rağmen gebelik sağlanmıyor ise çiftler tüp bebek yöntemine başvurabilir. Girne'de bulunan merkezimiz tüp bebek çalışmaları konusunda başarılı sonuçları ile tüm dünyada tanınan merkezler arasında yerini alır. çiftlere birden çok çözüm sunarak bebek sahibi olmalarına yardımcı olur.

 

Avrupa'nın En İyileri Arasında

 

Ünü sadece Kıbrıs ile sınırlı kalmayan merkezimiz Avrupa'nın en iyi tüp bebek merkezleri arasında 7. sıradadır. Tüp bebek uygulamaları konusunda elde ettiği başarı yüzdesi, hastalarına sağladığı konforu, alternatif tedavi yöntemleri, son teknoloji ile üretilen aletleri ve hepsinden önemlisi deneyimli doktorları ile güler yüzlü personeli bir araya getiren merkez,  tüp bebek alanında elde ettiği başarıları ile adından söz ettirir.  

 

Tüp Bebek Merkezi Seçimi

 

Tüp bebek uygulamasında kuşkusuz en önemli faktör doğru tüp bebek merkezinin seçilmesidir. Tüp bebek uygulamaları sırasında elde edilen gelişmeler merkezlerin de bu gelişmeleri yakından takip etmesini zorunlu hale getirmiştir. Çocuk sahibi olmak isterken olumsuz deneyimler nedeniyle bu yoldan dönen, umutlarını kaybeden ve daha da kötüsü psikolojik olarak yıkıma uğrayan çiftlerin sayısının yüksek olduğu bilinir. Dünya standartlarında teknolojisi ve bünyesinde çalışan deneyimli ekibi ile Girne Tüp Bebek Merkezi her geçen gün başarılarına bir yenisini ekliyor.

 

Tüp Bebek ve Teknoloji

 

Tüp bebek uygulaması ilk olarak 1978 tarihinde gerçekleşmiştir. O günden bu güne gelindiğinde uygulamanın da çeşitli aşamalardan geçtiği ve epey yol kat edildiği rahatlıkla söylenebilir. Bu konuda başarı olmanın ilk şartı deneyimli bir ekibin tedavi sürecini yönetmesidir. Ayrıca laboratuar, tanı, tetkik ve uygulama aşamalarında kullanılan cihazların da gelişmiş olması başarının diğer kuralıdır. Girne Tüp Bebek Merkezi’nde bulunan cihazların son derece hassas sonuçlar vermesi, tanı aşamalarında olası hataları ortadan kaldıran sistemlere sahip olması alınan sonuçları da doğrudan etkiler. Hormonların uyarılmasından, yumurta ve spermlerin toplanmasına, döllenmeden transfer aşamasına kadar bütün bir tedavi süresi bu cihazların yardımı ile çok daha başarılı bir şekilde yönetilir.

 

Sizlere Sunduklarımız

 

Tüp bebek konusunda en gelişmiş teknolojiyi sunan Girne Tüp Bebek Merkezi, Preimplantasyon Genetik Tanı (PGT), yumurta donasyonu, sperm donasyonu, embriyo donasyonu, taşıyıcı annelik, yumurta dondurma, sperm ve embriyo dondurma tedavilerini de başarıyla gerçekleştirir. İster kendi yumurta ve spermleriniz ile dilerseniz donasyon ile elde edilen yumurta veya spermleri kullanarak bebeğinizi kucağınıza alabilirsiniz. Tüp bebek uygulaması sırasında elde edilen embriyolarınızı dondurarak daha sonra bunların da transfer işlemini yaptırabilirsiniz.

 

Girne'nin Güzellikleri Arasında

 

Tüp bebek süreci çiftler için yorucu ve yoğun geçebilir. Bu süreçte en önemli unsur hem anne hem de baba adayının motivasyonun yüksek olmasıdır. Girne Tüp Bebek Merkezi hastalarına boş zamanlarını Girne'nin güzellikleri arasında geçirme fırsatı da sunar. Kıbrıs'ın en gözde tatil merkezlerinden birisi olan Girne'nin pırıl pırıl denizlerinde yüzebilir, güneşin tadını çıkartabilirsiniz. Girne'nin size sundukları deniz ve güneş ile de sınırlı değil. Bölgenin tarihi alanlarını gezebilir, Akdeniz mutfağının eşsiz lezzetlerini deneyimleme fırsatına kavuşabilirsiniz. Bu güzelliklerin moralinizi yükselterek tedavinizin başarısını artırdığını da rahatlıkla söylenebilir. Ayrıca Girne’de konaklama için merkezin bağlantılı olduğu otelleri seçerek daha rahat ve konforlu bir tüp bebek süreci geçirebilirsiniz.

 

Editör: Haber Merkezi