Özel gemi tasarımı ve danışmanlığı hizmeti veren Artı Mühendislik, dünya genelinde 300’ün üzerinde tersane, dizayn ofisi, mühendislik ve danışmanlık firması tarafından kullanılan Cadmatic’in son versiyonunda getirilen yeniliklere ilişkin seminer düzenlendi.

 

Artı Mühendisliğin Türkiye temsilciliğini yaptığı Cadmatic’in son yenilikleriyle ilgili yapılan seminere, tersane, dizayn ofisleri ve mühendislik firmalarından temsilciler yoğun ilgi gösterdi.

 

 

Seminerde “Tekne” ve “Donatım” olmak üzere iki farklı konu ele alındı.

 

Cadmatic Hollanda ofisinden Juan Prieto ve Henk Kramer, “tekne” ve “donatım” konumul sunumlarını gerçekleştirerek, katılımcılarla önemli bilgiler paylaştı.

 

Sunumlarından ardından yazılımın son bilgi yönetimi ve görselleştirme araçlarından eShare hakkında da bir sunum yapıldı.

 

Seminer, soru-cevap bölümü ve sertifikaların verilmesiyle sona erdi.

 

 

Cadmatic nedir?

 

Ülkemizde pek çok tersane, dizayn ofisi ve mühendislik firması tarafından tercih edilen program, en ileri 3 boyutlu gemi tasarımı yazılımı çözümleri arasında yer alıyor. Yazılım, hem tasarım hem de geminin üretiminde önemli ölçüde zaman ve ekonomik tasarruf sağlıyor.

 

GF, 2023 yılı Sürdürülebilirlik Raporu'nu yayınladı GF, 2023 yılı Sürdürülebilirlik Raporu'nu yayınladı

3 boyutlu tekne, boru tesisatı ve donatım modellemesinde bir dizi ileri özellik sunan Cadmatic, çevrimiçi çarpışma kontrolü, endaze, tekne modeli ve donatım modeli arasındaki geliştirilmiş topoloji, işlerin tekrar yapılmasını önlüyor ve modifikasyonları son derece kolay hale getiriyor.

 

7DENİZ

Editör: Haber Merkezi