İnsan kaynağına, yönetim-iletişim sistemlerine yatırım yapmaya ve ekibimizle birlikte emek harcamaya devam ediyoruz. İnanıyoruz ki  öngörülebilir, hesap verilebilir kısacası sürdürülebilir servis ancak böylece verilebilir. Devreye aldığımız tüm uygulamaların dünya standartlarına uygunluğu Armacell Global tarafından yılda en az iki kez olmak üzere kontrol edilmektedir. Yine dış firmalar tarafından denetlenerek mükemmel üretim ve mükemmel servis aşamasına ulaşmaya çalıştığımız bir yılın içindeyiz.

 

Satış anlamında, 2021 yılına, beklentilerimiz ölçüsünde iyi başladık. Pandemiden dolayı birikmiş bir talep vardı ve bu talep bütün sektöre olumlu olarak yansıdı. Fakat özellikle ilk aylardan itibaren gerçekleşen, beklentilerin çok üzerindeki ,hammadde ve navlun fiyatları artışı sektördeki kârlılıkları  olumsuz yönde etkiledi. Yine bu dönemde oluşan küresel hammadde kıtlığı, hammadde ödeme vadelerinin hemen hemen  tamamen nakde dönmesi sonucunu getirdi.

 

Bu yazıyı kaleme aldığım günlerde, sektörümüzde, talebin artık dengeye gelmeye başlamış olduğunu ve ürün teslim sürelerinin kabul edilebilir gün sayılarına gerilemeye başladığını görüyoruz.

 

Üretim hattı ile bağlantılı ekipman üretimlerini Armacell kurallarına uygun olarak takip ettik ve sonunda kurulumlarını Bursa fabrikamızda gerçekleştirdik. Tüm testlerimizi Almanya merkezimizden gelen uzmanların da katımıyla başarı ile tamamladık.
Ürün Üretimi başarı ile ve hedeflediğimiz süreler içinde başladı. Böylece Armacell olarak Türkiye’de Bursa’da kurulu kapasitemizi mevcut kapasiteye göre 2,5 kat arttırmış olduk.

Aydın’da 13 düzensiz göçmen kurtarıldı Aydın’da 13 düzensiz göçmen kurtarıldı

 

Tamamlanan yatırım ile planlanan yatırımımızın 1. fazı bitmiş oluyor. Bu fazla birlikte standart hemen tüm ürünleri üretebilir ikinci üretim hattımızı devreye almış olduk. Planlanan yatırımımızın ikinci fazı devam ediyor ve ikinci faz yatırımımızın tamamlanması ile birlikte Bursa fabrikamızda katma değerli ürünlerin üretimine de başlamış olacağız.

,

Armacell Yalıtım, satış ekibiyle beraber gerçekleştirdiği keyifli bir toplantının ardından tamamlanan yeni hat yatırımını da satış ekibine tanıtma imkânı bulmuştur.Armacell Türkiye’ye güveniyor ve hem insana hem de makina ekipmana yatırımlarımız tam zamanında hız kesmeden devam ediyor. Böylece tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de fark yaratıyor. Yatırımlarımız önümüzdeki aylarda ve yıllarda da artarak devam edecek.

 

7DENİZ

Editör: Haber Merkezi