Yabancı yatırımcı küçük yatırımcıya kazançlı bir alan sunuyor. Piyasalarda döviz her ne kadar yüksekten seyrediyor olsa da, yabancı yatırımcı için bu durum oldukça çekici görünüyor.

 

Son olarak Amerikalı sigorta şirketi META FSCo firması Türkiye’de yatırım kararı aldı. Sektörden edinilen bilgilere göre META firması dünyanın en büyük deniz taşımacılığı sigorta sermayesi olarak biliniyor.

 

8 yıl önce başlayan ve farklı ülkelerde işlettiği sistem ile geçen yıl uluslararası taşımacılık panelinde yılın en iyi projesi ödülünü alan META FSCo, yatırım yaptığı ülkelerde küçük yatırımcının gözdesi haline gelmiş durumda. Faaliyette olduğu ülkelerin hükümetlerinden de birçok ödüle layık görülen sistem, Türkiye’de de piyasalara sunuldu.

 

Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan firma yetkilileri sistemin Türkiye’de de yoğun ilgi gördüğünü ve sadece cep telefonu olan birinin yalnızca sistemdeki sigortaları takip ederek para kazanabileceğini dile getirdi. Sistemle en basit üyenin bile günlük 6.5 USD kazanma şansı olduğunu vurgulayan META FSC Direktörü Tony C. Torvalds sistemin kusursuz olduğunu ve kaybetme riskinin asla olmadığını, dünya finans sektörünün artık çoklu katılımcıyla ilerlemesinin önünü açtıklarını söyledi. Torvalds, “Cep telefonları artık vazgeçilmezimizdir. Bizler sistemi kurarken insanların telefona ayırdıkları bu süreleri hem kazanca dönüştürmelerini hem de birlikte büyük bir güç olabilmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Dış ticaret açığı martta 7,5 milyar dolar oldu Dış ticaret açığı martta 7,5 milyar dolar oldu

 

7DENİZ 

Editör: Haber Merkezi