İMEAK DTO Aliağa Şubesi ve Aliağa Liman Başkanlığı ortak düzenlediği iftar yemeğinde İzmir ve Aliağa'daki devlet erkanı, askerler, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerini bir araya getirdi.

 

GF, 2023 yılı Sürdürülebilirlik Raporu'nu yayınladı GF, 2023 yılı Sürdürülebilirlik Raporu'nu yayınladı

 

İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Aliağa Şubesi ile Aliağa Liman Başkanlığı ortak iftar yemeği düzenledi. Can Restaurant'ta düzenlenen iftar yemeğine, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Manisa Valisi Ahmet Deniz, Foça Jandarma Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Semih Okyar, İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanı Sg. Kd. Albay Mete Çağlar ile eşi Foça Amfibi Deniz Piyade Tug. Komutanı Gürsel Çaypınar ile eşi, UDHB 3. Bölge Müdürü Hacer Eke ile yardımcısı, İzmir Liman Başkanı Ahmet Apak, İzmir Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, Ayvalık Liman Başkanı Yasin Aldemir, Ayvalık Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Mehmet Babayiğit, Dikili Belediye Başkan yardımcısı Hakan Budak, Dikili Liman Başkanı Musa Uykur, Foça Liman Başkanı Yaşar Karabacak, Foça Gümrük Müdürü Ayşe Arslantaş ile yardımcısı, Aliağa Kaymakamı Erhan Günay, Aliağa Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş, Aliağa Liman Başkanı Levent Köleteli, Aliağa Gümrük Müdürü Bahri Şahin, Ege Bölge Gümrük Müdürü Nihat Kınık, Aliağa Sahil Güvenlik Komutanı Özgür Acar, Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bayhan, Aliağa Ticaret Odası Başkanı Ömer Ertürk, Aliağa Garnizon Komutanı Albay Faruk Altun, Aliağa İlçe Jandarma Komutanlığı Binbaşı Rıfkı Kulaksız, Aliağa Ticaret Odası Meclis Başkanı Adnan Saka, Aliağa İlçe Müftüsü Süleyman Demiryürek, Aliağa İlçe Tapu Müdürü Ünal Erbay, Aliağa İlçe Vergi Dairesi Müdürü Yücel Aydoğan, Aliağa İlçe Sağlık Müdürü Dr. Özkan Orhun ve Aliağa'daki sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile birlikte çok sayıda kişi katıldı.

 

 

Dualar eşliğinde açılın orucun ardından konuklar çay ve tatlı ikramları eşliğinde sohbet etti. Neredeyse Ege'nin tüm ileri gelenlerinin katıldığı iftar yemeği, İMEAK DTO Aliağa Şube Başkanı Adem Şimşek ve Liman Başkanlığı'nın teşekkür konuşmalarıyla sona erdi.

 


 

7DENİZ

Editör: Haber Merkezi