Aksa Jeneratör, 5 Ekim’de kapılarını açan GİSBİR Boat Show Tuzla Fuarı’ndaki yerini aldı. Fuardaki stant alanında ziyaretçilerini ağırlayan Aksa Jeneratör, tekne ve yatlara özel olarak geliştirdiği Marin Jeneratör serisini 200’den fazla tekne ile 50 bin kişiden fazla ziyaretçiye tanıttı.

 

Kara ve denizde her türlü ihtiyaca cevap verecek şekilde tasarlanan ürün yelpazesiyle dünyanın en büyük üreticileri arasında yer alan Aksa Jeneratör, marin jeneratörleriyle deniz taşıtlarının enerji ihtiyacına destek veriyor.

 

Tekne ve gemiler için özel olarak farklı güç tiplerinde ve boyutlarda üretilen Aksa marin jeneratörler, öncelikle kısıtlı alan kullanımına odaklanıyor. Uluslararası denizcilik kurallarına göre üretilen marin jeneratörler, denizcilere enerjiyi en konforlu biçimde sunmak üzere üretiliyor. Aksa marin jeneratörler, dizel yakıtlı motor seçenekleriyle kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor. Profesyonel servis ekipleriyle hizmet veren Aksa Jeneratör, montaj dahil olmak üzere tüm servis hizmetlerini de ürün satışıyla beraber gerçekleştiriyor.

 

Üç kıtadaki üretimiyle 168 ülkeye ihracat gerçekleştiren Aksa Jeneratör’ün günlük kullanımdan büyük sanayiye kadar ihtiyaca göre ürün yelpazesiyle her sektöre enerji desteği verdiğini hatırlatan Aksa Jeneratör Genel Müdürü Alper Peker, marin jeneratörlerle denizlerde de konfor sunduğuna dikkat çekti. Peker “Her ortama uygun mühendislik çözümlerimizi marin jeneratörlerimizde de uyguluyoruz. Kısıtlı mekanlarda sessiz, konforlu, denizcilerin hayatını kolaylaştıran jeneratörlerimizle gerek profesyonel gerekse denizciliğe gönül vermiş kişilere güvenli yolculuk sağlıyoruz” dedi.

 

Yan yatan SEA EAGLE Aliağa’ya gidiyor Yan yatan SEA EAGLE Aliağa’ya gidiyor

Aksa Jeneratör’ün denizcilik sektörüne özel ürün grubuyla bu alanda fark yarattığını belirten Peker, “Marin Jeneratör serimizle her boyuttaki tekneye enerji imkanı sunuyoruz. 18 farklı modeli bulunan Marin Jeneratör serimiz, uluslararası denizcilik kurallarına uygun olarak üretiliyor ve tamamında “CE” sertifikası bulunuyor. Bu anlamda, tekne ve yat sahiplerinin deniz keyfini kesintisiz sürmesi için ürünlerimizle her an yanlarında yer alıyoruz” diye konuştu.

 

GİSBİR Boat Show Tuzla; sektörün lider tekne distribütörlerini, tekne üreticilerini, marin ekipman ve aksesuar firmalarını da ağırlıyor. Fuar 13 Ekim Pazar akşamına kadar ziyaretçilerini bekliyor.

 

7DENİZ 

Editör: Haber Merkezi