AVS Yönetim Kurulu Başkanı Abdülvahit Şimşek Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Şimşek'in Mesajı şöyle;

 

Kıymetli Dostlarım,

 

Bayramlar, hoşgörünün, kardeşliğin, güzelliklerin ve iyiliğin ihya edildiği zamanlardır.

 

Gerek bulunduğumuz coğrafyanın bizlere sunduğu gerekse küresel anlamdaki tüm nimetler düşünüldüğünde bunlara hakkını vererek yaşamak, yaşatmak mümkünken, insanlığın kendi çürümüşlüğü ve acımasızlığı içinde kavrulduğuna şahitlik ediyoruz.

 

Uzun süredir tüm dünyanın mücadele ettiği pandemi süreci de bize gösterdi ki, insanlık, sınır tanımaz bir şekilde bencil, aç gözlü, kendi hırslarına kurban ve maddenin kölesi olarak yaşıyor.

 

Birimiz bir diğerimizin gerçeklerini anlayıp, hoşgörü ile kabul etmez, kendimiz kadar karşımızdakinin de güvende olduğunu gözetmezsek, bu gözler, bugün Mescid-i Aksa’daki zulme yarın başka coğrafyalardaki vahşete şahitlik etmeye devam eder.

 

Bunların farkında olmak dahi kıymetlidir, karınca adımı kadar bir kıpırtı bile tek başına küçük, birleştiği zaman kocaman bir hareket yaratır.

İdea Denizcilik Kaan gemisine Türk bayrağı çekti İdea Denizcilik Kaan gemisine Türk bayrağı çekti

 

Kelebek, her gün yok olacağını bildiği halde yeniden ve yeniden kanat çırpmıyor mu?

 

Gözü de gönlü de bu değerlerden yana zengin, hırslardan özgürleşmiş ve maddenin kölesi değil maddenin efendisi olabilmeyi başarmış insanlardan olma duası ile kıymetli sektör paydaşlarımızın tümünün mübarek Ramazan Bayramını tebrik ediyorum.

 

Saygılarımla,

Abdülvahit Şimşek

AVS Yönetim Kurulu Başkanı

Editör: Haber Merkezi