Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Tüm Yat İşletmeleri, Brokerları, Acenteleri ve Yatırımcıları Derneği (TYBA) ve Yalıkavak Marina iş birliğinde, '2. TYBA Yacht Charter Show' başladı. Yalıkavak Mahallesi’ndeki marinada düzenlenen fuara, yurt içi ve yurt dışından yat işletmecileri, brokerler ve acente yetkilileri katılıyor. Seçkin davetlilerin katıldığı etkinlikte 60’a yakın lüks tekne, kiralanmak üzere ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

 

Açılışta konuşan TYBA Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Sevi, geçen yıl başlatılan etkinlikten oldukça iyi geri dönüşler aldıklarını belirterek, “Tüm dünya kiralama piyasasında yeri olacak, mutlaka gidilmesi gereken bir şov haline el birliğiyle geleceğiz. Bizi güçlü hissettiren ülkemiz, çevremiz, doğamız ve müthiş girişimcilerimizin ürettiği filomuzdur. Sahip olduğumuz çok büyük avantajlar var” dedi.

 

 

Yalıkavak Marina Direktörü Deniz Akaltan da yat turizminin, Türkiye’deki toplam turizmin yüzde 20’sini karşıladığına işaret etti. Akaltan, charter turizminin Türkiye’de desteklenmesi gereken bir sektör olduğunun altını çizdi.

 

Milyon dolarlık teknelerin sergilendiği 2. TYBA Yacht Charter Show, 12 Mayıs’ta sona erecek.

Datça Yat Limanı projesi için nihai karar verildi Datça Yat Limanı projesi için nihai karar verildi

 

7DENİZ

Editör: Haber Merkezi