Aşılama çalışmalarının yaygınlaşması ile kontrol altına alınmaya başlanmasıyla birlikte uluslararası fuarlar yeniden organize edilecek. Bu çerçevede denizcilik sektörünün en önemli fuarı olan 16. Exposhipping Expomaritt  İstanbul Uluslararası Denizcilik Fuarı 12-15 Ekim 2021 tarihleri arasında Informa Markets olarak VIAPORT Marina Tuzla'da gerçekleştirilecek. İMEAK DenizTicaret Odası (DTO) adına gerçekleştirilecek Exposhipping İstanbul Fuarı, Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR), Gemi,Yat ve Hizmetleri İhracatçıları Birliği ve Yalova Altınova Tersane Girişimcileri San. ve Tic  A.Ş. başta olmak üzere sektörde yer alan tüm dernek, birlik, eğitim ve basın kurumları tarafından desteklenecek.

 

Uluslararası denizcilik fuarları takvimdeki yerlerini aldılar

 

Fuar direktörü Esin Aslıhan Göksel tarafından yapılan duyuruya göre, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinin negatif etkileri, aşılama çalışmalarının yaygınlaşması ile  kontrol altına alınmaya çalışılırken, 2021 yılının sonbaharı itibarı ile uluslararası fuarların tekrar yoğun bir takvim çerçevesinde organize edileceği belirtildi. Buna göre Eylül 2021 ile başlayan takvim 2022 yılının sonuna kadar devam edecek. Eylül 2021 deki yoğun fuar takvimi ile uluslararası katılımcı ve ziyaretçilerin seyahat özgüveninin artacağı ve 12-15 Ekim 2021 tarihleri arasında düzenlenecek Exposhipping İstanbul'a gelmek için kendilerini daha güvende hissedeceği belirtilen duyuruda misafirleri ağırlamak için düzenlenecek etkinliklerin hazırlıklarının şimdiden yapıldığı kaydedildi.

Kaptan Değer Pamuk'a Türk P&I Sigorta’da yeni görev Kaptan Değer Pamuk'a Türk P&I Sigorta’da yeni görev

 

16. Exposhipping Expomaritt İstanbul Uluslararası Denizcilik Fuarı ayrıca alanında uzman konukların sunumları ve güncel konuların ele alındığı konferans ve programlar ile birbirinden renkli buluşmalara ev sahipliği yapacak.

 

16. Exposhipping Expomaritt İstanbul fuarında AllSecure Standartları ile en üst seviyede hijyen ve güvenlik sağlanacak. 

 

7DENİZ 

Editör: Haber Merkezi