Türkiye'nin denizcilik sigortaları alanında önde gelen firmalarında biri olan Türk P&I yönetim kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Enis Güngör, Ekim ayı itibariyle Türk P&I Sigorta'nın Genel Müdür Yardımcılığı görevine başlayacak.

 

Enis Güngör kimdir? 

 

2007 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi Uluslararası Finans bölümünden burslu mezun olan Enis Güngör, aynı yıl PwC’de denetim asistanı olarak başladığı görevini 2012-2014 yılları arasında Müdür olarak devam ettirdi. Ardından Operasyonel Filo Kiralama sektöründe faaliyet gösteren Hedef Filo’da Bütçe, Raporlama ve Muhasebe Departmanlarından sorumlu müdür olarak yaklaşık 1,5 yıl görev alarak 2015-2018 yılları arasında PwC’deki kariyerine Kıdemli Müdür olarak devam etti.

 

2018 yılından 2020 yılı Eylül ayına kadar PwC Denetim Departmanı Finansal Hizmetler Bölümünde Direktör olarak görev alan Güngör, PwC Denetim Departmanı Finansal Hizmetler Bölümü İnsan Kaynakları Planlaması Sorumluluğunun yanında Türkiye’de faaliyet gösteren yerli ve yabancı banka ve sigorta şirketlerinin denetimlerinde kıdemli denetçi olarak görev almış; sigorta,banka ve diğer finans kuruluşlarının satınalma, birleşme ve sermaye piyasası ihraçlarında aktif rol aldı. 

 

2020 Ekim ayında Türk P&I Sigorta ailesine Genel Müdür Yardımcısı olarak katılmıştır.

 

SMMM,KGK Bağımsız Denetçi ve Hazine Müsteşarlığı tarafından verilen Sigortacılık Bağımsız Denetim lisansları bulunuyor. 

 

7DENİZ 

 

Denizcilerin terk edilme vakalarındaki artış IMO'nun gündeminde Denizcilerin terk edilme vakalarındaki artış IMO'nun gündeminde

Editör: Haber Merkezi