Türk Armatörler Birliği (TAB), Deniz Ticaret Odası desteği ile İstanbul Sheraton Grand Ataşehir Otel’de “21.Yüzyılda Değişen Gemi İşletmeciliği-Deep Dive” panelini gerçekleştirdi. Seminerde hem eğitim, hem de kurumsallaşma konuları derinlemesine işlendi.

 

BAŞKAN İNCE: BU TİP ETKİNLİKLERİ GERÇEKLEŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Etkinliğin açılışında kısa bir konuşma gerçekleştiren Türk Armatörler Birliği Başkanı Ahmet Bedri İnce, eğitimin modern rekabet ekonomisi içerisinde belirleyici bir etkiye sahip olduğunu söyledi. Başkan İnce, eğitimin olmazsa olmazlar arasında olduğunu ifade ederek odaların, birliklerin üyelere eğitim konusunda özellikle daha iyi imkanlar sunması gerektiğini ifade etti. Başkan İnce, Türk Armatörler Birliği’nin (TAB), bu tür eğitimlere şimdi olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğinin altını özenle çizdi.

 

DTO’YA DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR

IMEAK DTO’nun bu etkinliğe tüm kadrosu ile destek vermesinin hem kendileri hem de tüm sektör için önemli olduğunu ifade eden Başkan İnce, “Türk Armatörler Birliği (TAB), rekabet için eğitime inanmaktadır. Şirketlerimizde çalışan personellerimizin eğitim alması için çalışacağız. Bu tip etkinlikleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Destek ve işbirlikleri için DTO’ya özellikle teşekkür ederim” dedi.

Tatile gelen İngiliz turist denizde hayatını kaybetti Tatile gelen İngiliz turist denizde hayatını kaybetti

AHMET DOĞAN

Editör: Haber Merkezi