Teknolojiyi yakalamış genç bir firma Teknolojiyi yakalamış genç bir firma

 DÜNYANIN HER KÖŞESİNDEN SEKTÖR PROFESYONELLERİ BU FUARDA

SMM Gemi İnşa Teknolojileri Fuarı dünyanın her köşesinden sektör profesyonellerinin ve satın almacıların ilgisini çekiyor. Endüstri lideri bir çok firma bu fuarda yeni ticari bağlantılar kurma fırsatını yakaladı. Tüm katılımcıların 64ʹünün yabancı firmalar olduğu fuar, 11 salonda ve yaklaşık 87.000 m2ʹlik bir alanda kuruldu.

FUARA DAİR ÖNEMLİ BİLGİLER

Fuarda çok geniş bir segment yer alıyor. Bunları; sektör; deniz araçları ve malzemeleri, ana ürün grupları, gemi inşa teknoloji ve teknikleri, tersane endüstrisi, gemi ekipmanları, dişli, sürücü ve mekanik teknolojileri, elektrik mühendisliği, elektronik, okyanus mühendisliği, liman işletmeleri ve ekipmanları, port teknolojileri, yük transfer sistemleri, nakliye şirketleri, danışmanlık hizmetleri, offshore teknolojisi, çevre mühendisliği şeklinde özetlemek mümkün... Sabah 09:30ʹda açılan fuar, akşam 18:00ʹda kapanıyor. 2016 yılında fuara yönelik yapılan ziyaretçi ve katılımcı anket sonuçlarına göre, iş ortaklıkları temeli ve ihracat bağlantıları oluşturmada 98ʹlik bir başarı sağlanmıştır.

TÜM YENİLİKLER BU FUARDA

Tüm yeniliklerin yer aldığı bu fuar, sektör oyuncularının dikkatini özellikle çekiyor. Deniz ekipmanları üreticileri, servis sağlayıcılar ve gemi inşa profesyonelleri SMM Hamburg fuarında sektöre yönelik tüm yenilikleri ve teknolojileri yakından izleme fırsatı buluyorlar. 7DENİZ

Editör: Haber Merkezi