Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği’nden ‘Aliağa’ açıklaması Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği’nden ‘Aliağa’ açıklaması

Novumare Technologies şirketinden Yönetim Direktörü Ömer Berkay Dağlı, Proje Yönetimi Direktörü Serenay Uslu ve Yazılım Direktörü Nur Uçar ile AYT Kimya şirketinden Genel Müdür Yeşim Şengönül Terzioğlu ve Satış Direktörü Mehmet Özgür Alpaslan’ın katılımıyla gerçekleşen imza töreninde, yerli ve özgün olarak geliştirilen ve patent çalışmaları tamamlanan H2O Monitör projesinin Kimyasal Tedarikçisinin AYT Kimya olması kararlaştırıldı. Ayrıca sözleşme kapsamında AYT Kimya bünyesinde geliştirilen WTIS yazılımının ileri teknolojiler kullanılarak güncellenmesi ve H2O Monitör projesiyle entegrasyon çalışmalarına başlandı.

 

AYT Kimya ve Novumare Technologies bu iş birliği sayesinde yerel ve global firmalara ticari gemiler ve çeşitli sanayi tesislerinde sürdürülen kimyasal ıslah süreçlerini dijitalleşmeye yönelik çözümler sunmayı amaçlamakta. Bu kapsamda daha verimli ve doğru şekilde yürütülecek süreçlerin karbon ayak izinin azaltılması hedeflenmekte.

H2O MONITOR/WTIS

H2O Monitör, Novumare Technologies tarafından yerli ve özgün olarak geliştirilen bir kazan suyu analiz ve ıslah otomasyonu ürünü. Genel amacı analiz sürecini otomatikleştirmek, personel kaynaklı hataları minimize etmek, ölçüm sıklığını artırmak, kimyasal madde israfını engellemek, süreci izlemeyi kolaylaştırmak ve adam-zaman kaybını azaltmak. Bu bağlamda ürünün öncelikli hedefi dijitalleşme sayesinde daha verimli ve takip edilebilir şekilde ıslah süreçlerini geliştirmek ve ilgili ekipmanın ömrünü uzatarak karbon ayak izini azaltmakta.

Editör: Haber Merkezi