İstanbul merkezli en büyük özel ve bağımsız sigorta ve reasürans brokerliği şirketi Kuzey Marine Sigorta Brokerliği, 3’üncü geleneksel Hamsi Partisi’ni düzenledi. Kadıköy’deki Pazarlılar Birliği Derneği’nde gerçekleşen 3. Hamsi Partisi’ne İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Meclis Başkanı Salih Zeki Çakır, Gemi Brokerleri Derneği (GBD) Başkanı Semih Dinçel, Uluslararası Deniz Ticareti ile İştigal Eden Kadınlar derneği WISTA Türkiye üyeleri, armatörler, gemi işletmecileri, sigortacılar, hukukçular ve çok sayıda kişi katıldı.

 

 

Hamsi Partisi’nde konuşan Kuzey Marine Sigorta Brokerliği Başkanı Emin Yaşacan, İstanbul kışının en çetin geçtiği bu günlerde partiye katılan dostlarına katılımlarından dolayı teşekkür ederek söze başladı. Pandemi nedeniyle uzun bir süredir gerçekleştiremedikleri Hamsi Partisi’ni yoğun talepten dolayı son dakika gerçekleştirme kararı aldıklarını belirten Yaşacan, “Dostlarımızla bir araya gelmeyi çok özlemiştik. Biraz geç de olsa sizlerle bir araya geldiğimiz için mutluyuz. Umarım buradan güzel bir şekilde eğlenerek ayrılırız” dedi.

 

Yaşacan’ın konuşmasının ardından misafirlere hamsi ızgaranın yanında hamsi ile yapılan Karadeniz yöresine ait yemekler servis edildi.

 

Tulum ve kemençe eşliğinde horon tepilerek şarkılar söylenen partide konuklar ilerleyen saatlere kadar bir arada eğlendi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GF, 2023 yılı Sürdürülebilirlik Raporu'nu yayınladı GF, 2023 yılı Sürdürülebilirlik Raporu'nu yayınladı

 

 

7DENİZ

Editör: Haber Merkezi