İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, Cumhuriyet'in 98. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

 

Başkan Kıran, mesajında şu ifedelere yer verildi;

 

"Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 98. yıl dönümüne erişmenin gurur ve sevincini yaşıyoruz.

 

Kadını, erkeği, yaşlısı, genci ile birlik ve beraberlik içerisinde millet olarak verdiğimiz büyük kurtuluş mücadelesinin ardından ilan edilen cumhuriyet, egemenliğimizin, bağımsızlığımızın, demokrasimizin teminatıdır.

 

Sorunlarla dolu bir coğrafyanın ortasında şahit olduğumuz acı olaylar; huzurlu, mutlu, barış içinde yaşayacağımız bir gelecek için Cumhuriyet kazanımlarının kıymetini anlamamız ve en iyi şekilde sahip çıkmamız önemli birer vesile olmaktadır.

 

Cumhuriyet’in 100. yılına az bir zaman kala dünyada ortaya çıkan hızlı ve önemli değişimlere karşı iş dünyası olarak sorumluluklarımızı yerine getirmek için büyük çaba ve gayret göstermekteyiz. En büyük amacımız, bu kritik dönemde bilim, teknoloji ve inovasyonda gerekli dönüşümlerin gerçekleştirilmesinde üzerimize düşen payı layıkıyla yerine getirerek, Türkiye’mizin çağa ayak uyduran ülkeler arasında yerini alması için çalışmak olacaktır.

 

Beks Denizcilik'ten yaptırımlara karşı bayrak değiştirme hamlesi Beks Denizcilik'ten yaptırımlara karşı bayrak değiştirme hamlesi

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, kahraman silah arkadaşlarını ve bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi bir kez daha saygı, minnet ve şükranla anıyorum.

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun."

 

7DENİZ 

Editör: Haber Merkezi