Yüksek mesafelere ulaşım sağlamak için tercih edebileceğiniz emniyetli ve güvenli iş makinesi olan manliftler günümüzde her sektör için ayrı boyut ve özelliklerde tercih edilerek kullanılmaktadır. İş makinelerini satın alma masrafına girmek yerine çok daha uygun fiyatlara kiralama hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Her geçen gün yenilenen son teknolojik manlift çeşitleri ile işlerinizi daha kısa sürede halledebilirsiniz. Kiralık manlift seçeneklerine göz atmak ve işletmeniz için uygun şartlarda olanların istediğiniz tarihlerde müsait olup olmadığı öğrenmek için bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Firmamız piyasaya göre oldukça uygun fiyatlara kiralama hizmeti sunmaktadır. Ayrıca dileyen firmalar özel eğitim almış uzman operatörlerimizden de faydalanabilmektedir. Kısa ya da uzun süreli fark etmeksizin dilediğiniz zaman aralığında kiralama yapabilirsiniz.

İstanbul Makaslı Platform Kiralama

Firmamızın güvencesiyle sizler de kendi işletmenizin faaliyetlerini sürdürmek ve en kısa zamanda tüm işlemlerinizi güvenle halletmek için makaslı platform kiralama hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Size özel belirlenen fiyatlarımız dahilinde dilerseniz akülü dilerseniz dizel makaslı platform seçimi yapabilirsiniz. Akülü makaslı platformlar uzun süre dayanıklı şarj sistemleri sayesinde her alanda rahatlıkla kullanılabilmektedir. Bu sayede 14 metreye kadar yüksekliğe çıkabilen akülü makaslı platformları rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Daha yüksek mesafelerde çalışma yapmak için ise dizel yakıt sistemi ile çalışan makineler size hem zamandan tasarruf sağlayıp hem de ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılayabilecektir. Unutmayın ki İstanbul'da her bölgeye hizmet veren Avrupa Vinç sizler için hem fiyat hem de kalite açısından en doğru tercih olacaktır.

Manlift Kiralama İçin Seçeneklerimiz

Firmamızda yer alan birçok ürün içerisinden kendi sektörünüze uygun manlift seçeneklerine göz atabilir ve bizleri arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Filomuzda yer alan ürünler 8 metre ile 28 metre arasında değişim göstermektedir. Sitemizi ziyaret ederek vermiş olduğumuz hizmetlerin her birini detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Yüksek binalarda çalışma yapmak için ideal bir iş makinesi arıyorsanız harika bir tercih olarak manlift kiralama fırsatından yararlanmanızı tavsiye ederiz. Böylelikle işlerinizin zamanında yetişmesi ve personellerin güvenli bir şekilde çalışabilmesi sağlanacaktır. Ayrıca çeşitli ek hizmetlerimizden de istediğiniz şekilde destek alabilmeniz mümkündür.

Editör: TE Bilisim