Beşiktaş Marine, dün akşam Suadiye Mirror Restoran’da 5. yılını kutladı. Beşiktaş Marine’in 5. yıl davetine denizcilik sektöründen katılım oldukça yoğundu. Klas ve bayrak sörveylerinden armatör gruplarına, kiracısına ve tersane sahiplerine kadar geniş bir yelpazede katılım sağlandı. Gecenin anlam ve önemine ilişkin olarak 5. yıla özel pasta kesimi de gerçekleşti.

 

Denizci Fenerbahçeliler hep birlikte iftar yaptı Denizci Fenerbahçeliler hep birlikte iftar yaptı

“5. yılımızda yanımızda bu kadar değerli konukları görmek beni çok mutlu etti”

Kurulduğu günden bu yana hizmet kalitesiyle ön plana çıkan Beşiktaş Marine’i bu özel gününde yalnız bırakmayan denizci dostları keyifli bir akşam geçirdi. Gecede duygu ve düşüncelerini aldığımız Beşiktaş Marine İşletme Müdürü Ateş Karaca, “5. yılımızda yanımızda bu kadar değerli konukları bulmak ve görmek gerçekten beni çok mutlu etti. Çok güzel bir organizasyon oldu. Kendilerini bu akşam ağırlamaktan şeref duyduk. Umarım servis kalitemizi ve yaptığımız işi daha iyi seviyelere taşır, önümüzdeki dönemlerde de bu tarz organizasyonları devam ettirebiliriz” sözlerine yer verdi.   

Başarılarının ardında yatan etmenin kaliteli bir ekiple yola çıkıp, işi bilen insanlarla çalışmak olduğunu belirten Ateş Karaca, özellikle armatörün endişelerini ve denizciliğin kriterlerini biliyor olmalarının bu başarıyı perçinlediğini vurguladı. İş yatırımlarının yanı sıra personel yatırımına da önem verdiklerinin altını çizen Karaca, “Yatırımımızı personelimize yaptık. Onlara kıymet gösterdik. Onların sorunlarını dinledik ve isteklerini yerine getirdik. İşini çok iyi bilen bir pazarlama ekibi de başarıya giden yolda olmazsa olmazdır. Bununla birlikte başarı da kaçınılmazdır” dedi.

 

Beşiktaş Marine, marka olma yolunda ilerliyor

Şu anda marka ve logo olma yolunda ilerleyen Beşiktaş Marine, butik hizmet prensibinde ilerleyen bir şirket. Ateş Karaca bu prensibi ise şöyle dillendiriyor: “Kesinlikle patronculuk veya bireysel anlamda bir kişi üzerinden ilerleyen bir şirket olmadık. İlk günden bu yana butik bir şirket olma şiarında ilerledik ve bugünlere geldik.”

 

 

“İnanılmaz bir ekip ruhu, inanılmaz bir azim, inanılmaz bir gayret…”

Beşiktaş Marine’i çok büyük azim ve çalışmayla bugünlere ulaştırdıklarını söyleyen Ateş Karaca, “Bugünün anlam ve önemi benim için çok büyük. Firmamızı çok büyük azim ve çalışmayla bugünlere getirdik. Bu süreçte inanılmaz bir ekip ruhu, inanılmaz bir azim, inanılmaz bir gayret vardı. Sağ olsun ekipteki arkadaşlarım beni anlayabildi ve bu yola her daim beni anlayabilen kişilerle çıkmayı tercih ettim. Bundan dolayı da mutluluk duyuyorum. Onlar varsa ben varım, ben varsam onlar var. Hepimiz varsak da Beşiktaş Marine var. Uzun yıllar da bu başarımızı sürdürmek için tüm gayret ve çabayı sarf edeceğiz” dedi.

 

7Deniz olarak bizler de Beşiktaş Marine’in 5. yılını kutluyor, başarılarını nice uzun yıllar devam ettirmelerini temenni ediyoruz.

 

 

Çilem Kocamış -7DENİZ ÖZEL

Editör: Haber Merkezi