AVS Global Ship Supply, dünyanın kalbi İstanbul’da 23-24 Kasım’da gerçekleşecek büyük buluşmaya hazır. 100 ülkede 1400’den fazla limanda gemilere global supply ve catering hizmeti veren AVS’nin, TURSSA’nın ev sahipliğinde gerçekleşecek olan ISSA 2018 organizasyonu için yaptığı çalışmaları, Yönetim Kurulu Başkanı Abdülvahit Şimşek ile konuştuk.

“AVS Global Ship Supply olarak dünya üzerindeki bütün limanlarda tedarikçilerimiz bulunuyor. Tedarikçilerimize ulaştık ve onları, ülkemize, bu büyük zirveye davet ettik” diyen AVS Yönetim Kurulu Başkanı Abdülvahit Şimşek, böylesi büyük organizasyonların her zaman ülkemizde gerçekleşmediğini belirtti.

 

AVS olarak kendi standımızı hazırladık ve dünyadaki tedarikçilerimizi davet ettik

“Madem dünyanın her tarafında çalışıyoruz, o zaman dünyanın her yerindeki tedarikçilerimiz ülkemizdeki bu zirveye gelebilsinler istedik. Onlara ev sahipliği yapabilmek bizim için önemliydi. Bu sebeple de organizasyona katılan tedarikçilerimizle AVS standında bir araya geliyoruz. ‘’Together Stronger’’ ifadesi ile bir çatı altında bu organizasyondaki yerimizi hep birlikte alıyoruz.

Anadoluport Yeşil Liman olma yolunda hızla ilerliyor Anadoluport Yeşil Liman olma yolunda hızla ilerliyor

 

Hem birbirimizi tanıyacak hem de iş konuşacak bir buluşma hazırladık”

AVS’nin ev sahipliğini yaptığı stant da Ortadoğu, Avrupa, Gana ve Fildişi olmak üzere çok farklı coğrafyalardan, çok farklı yerlerden gelecekler olduğunu söyleyen Şimşek, misafirleriyle bir arada olabilecekleri bir organizasyon daha düzenlediklerini ifade ediyor. Bu organizasyon ise Pazar günü, konferansın yapıldığı otelde gerçekleşecek. Bu buluşmadaki amacın hem gelecek iş imkanlarını konuşmak ve işimizi nasıl daha fazla geliştirebiliriz sorusuna cevap aramak hem de onlarla daha yakından tanışma fırsatını yaratmak olduğunu anlatan Şimşek, “Dünyanın her yerinde çalışıyoruz ama iş yaptığımız herkesle yüz yüze tanışma fırsatına sahip olamıyoruz. TURSSA’nın gerçekleştirdiği bu büyük organizasyon bu yüzden bizim için farklı bir anlama da sahip. Ülkemizi, İstanbul’umuzu ilk defa görecek iş ortaklarımızın bir kısmıyla AVS ekibi de ilk defa tanışacak. Bu vesile ile ülkemize gelmelerini imkan bilerek onlarla daha uzun birlikte olmak, bizimle iş geliştirmek isteyen tedarikçilerimizle daha farklı şekillerde de bir arada olabileceğimiz bir organizasyon da yapmak istedik. Bu sebeple hem onlar hem de bizler güzel bir heyecan içerisindeyiz ve herkesi bekliyoruz” diyor.

 

Haber: Derya Altuntepe / 7DENİZ

Editör: Haber Merkezi