Denizcilik sektörünün uluslararası buluşması Exposhipping İstanbul, 16. Uluslararası Denizcilik Fuar & Konferansı için geri sayım başladı. Viaport Marina Tuzla'da yarın kapılarını açacak fuara 37 ülkeden 180 firma ve 600 marka katılacak. 

 

Saat 11:00’de Informa Turkey Genel Müdürü Atilla Marangozoğlu’nun hoş geldin konuşması ile başlayacak tören, Türkiye Gemi İnşaa Sanayicileri Birliği (GİSBİR) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kıran ve IMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Tamer Kıran’ın konuşmaları, kurdele kesim töreni ve standların gezilmesi ile sona erecek.

 

IMEAK deniz Ticaret odası adına Informa Markets tarafından düzenlenen Exposhipping  Expomaritt İstanbul’da, ulusal ve uluslararası gemi ve yat inşa, yan sanayi, bakım, onarım ve gemi geri dönüşüm, gemi ekipman, mekanik ve yardımcı donanım, lojistik, liman işletme, gemi donatım ve savunma sanayi firmalarının son teknoloji ürünleri sergileniyor ve tanıtılacak.   

 

Denizcilik sektörünü ihtiyacı olan uluslararası pazarlarla buluşturacak ve yeni işbirliklerinin kapılarını açacak ihracat odaklı Exposhipping Expomaritt İstanbul Fuarı'nı binlerce kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. 

 

7DENİZ 

GF, 2023 yılı Sürdürülebilirlik Raporu'nu yayınladı GF, 2023 yılı Sürdürülebilirlik Raporu'nu yayınladı

Editör: Haber Merkezi